Címünk: 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 22

Telefon: 06 33 412 602
Nyitva tartás: H-P.: 9-17, Sz.: 9-12

Március 29 - április 1. között ZÁRVA LESZÜNK!

Ritka, hogy egy óra, vagy egy ékszermárka önmagában divatot teremt. A Paul Hewitt, megcsinálta. 2015 től folyamatosan fejlesztették kollekciójukat, és az idei nyárra, beérett az áldozatos munka gyülölcse. A tervezők az egyre népszerűbb Preppy stílusban hisnek, mely régóta egy igen előkelő kulturális és társadalmi csoport sajátja volt, de most mégis úgy tűnik, hogy mainstreambe kerül.

PAUL EDWARD HEWITT szabómesterként dolgozott Angliában, Londonhoz közel, a 20. század elején. Miután szerelmes lett egy fiatal hölgybe aki a porosz- fríz területről származott, az Észak-németországi Oldenburg városba emigrált. Sikeresen megnyitott egy férfi ruházati üzletet, ahol a kínálata a brit úriember stílusát ötvözte az Észak-német minőség iránti nagyrabecsüléssel.

Kerek 100 évvel később, a dédunokája az egyetem alatt végignézte a családfájukat, amely inspirációval szolgált számára a saját óra, ékszer és kiegészítő márkájának a megalapításához. Úgy döntött követi a felmenőinek a tradícióját és olyan különleges termékeket alkot amelyek hihető tengeri eredettel rendelkeznek.
Őszinte és hiteles – megszületett a PAUL HEWITT márka

Kérdésed van?

Tedd fel elérhetőségeinken, vagy várunk személyesen esztergomi üzletünkben! Írd meg nekünk milyen karika gyűrűt szeretnél és megszerezzük neked, vagy tájékoztatunk az aktuális készletről!