Címünk: 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 22

Telefon: 06 33 412 602
Nyitva tartás: H-P.: 9-17, Sz.: 9-12

Az MVMT óramárka egy újhullámos, design karórák tervezésére specializálódott dinamikus csapat keze munkája. Céljuk nem más, mint kiszabadulni a tömeggyártás kalitkájából és valami újat alkotni. Így születhetett meg a dögös szín-, és anyagkombinációval rendelkező letisztult egyediség.

2013-ban az alapítók azzal a céllal hagyták ott a főiskolát, hogy felrázzák az órabizniszt és megreformálják az unalmassá vált formavilágot. Egy sikeresen összerakott óra design és egy közösségi finanszírozású kampány után belecsaptak a lecsóba és elindult az MVMT márka. Azóta a kics csapat nap, mint nap azon munkálkodik, hogy ellása a világot prémium karórákkal. Sötét színű divatos órái különösen népszerűek. Ma már több, mint 1,5 millióra rúg a vásárlói bázisuk és közel 160+ országban találhatóak meg.

Keresd Esztergom legnagyobb MVMT óra választékát üzletünkben. Szakértőink segítenek az igényeidnek és elvárásaidnak megfelelő MVMT órát kiválasztani. Akár férfi, akár női órát keresel.

Kérdésed van?

Tedd fel elérhetőségeinken, vagy várunk személyesen esztergomi üzletünkben! Írd meg nekünk melyik Seiko óra tetszik és megszerezzük neked, vagy tájékoztatunk az aktuális készletről!